Transaktioanalyysin johdantokurssi TA 101

Transaktioanalyysin johdantokurssi, TA 101, on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita vuorovaikutuksesta ja haluavat ymmärtää paremmin ihmisten henkilökohtaisia elämisen malleja ja ihmissuhdepelejä.


Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat käyttää TA:ta ammatillisissa tarkoituksissa tai henkilökohtaisessa elämässään sekä myös heille, jotka haluavat kouluttautua transaktioanalyytikoiksi ja erikoistua psykoterapiaan, ohjaukseen (counseling), koulutukseen/kasvatukseen tai organisaatiokonsultointiin.

Kaksipäiväinen koulutus sisältää TA:n keskeisten käsitteiden läpikäymisen ja niihin liittyviä harjoituksia, joissa osanottajat saavat tilaisuuden soveltaa käsitteitä omaan elämäänsä tai työmaailmaansa. Kurssilla tulevat tutuiksi mm. seuraavat käsitteet ja niiden soveltaminen: Minätila-malli (Vanhempi, Aikuinen, Lapsi), Vuorovaikutuksen kuviot, Ihmissuhdepelit, Elämänasemat, Elämänkäsikirjoitus, Ajanjäsennys, Väheksyntä, Sopimusten tekeminen.

Kaksipäiväinen TA 101 -kurssi on virallinen maailmanlaajuisesti hyväksytty transaktioanalyysin johdantokurssi, joka on myös edellytys TA:n jatkokoulutukselle.

Seuraava TA 101 -kurssi järjestetään:
6.-7.9.2024, pe klo 9.00-17.00, la 9.00-16.00

Koulutuspaikka:
TA Instituutti, Leankatu 3, 00240 Helsinki

Kurssimaksu: 400 € (sis. alv) sisältää myös oppimateriaalin. 

Ilmoittautumiset 23.8.2024 mennessä: info@transaktioanalyysi.fi, p. 050 562 3080
Ilmoittautuessasi tarvitsemme seuraavat tiedot: Nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Peruutuksista 23.8.2024 jälkeen peritään 50% kurssimaksusta ja  30.8.2024 jälkeen koko kurssimaksu. Lääkärinlausunnolla peruutuksesta ei laskuteta.

Lue mitä TA101 kurssille osallistuneet ovat kurssista sanoneet: Palautetta TA101 kurssista.

Varaa paikkasi ajoissa - rajoitettu osallistujamäärä! Otamme kurssille kerrallaan vain pienen ryhmän osallistujia, jotta voimme pitää kurssin vuorovaikutteisena ja turvallisena. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TA-KURSSILLE!

Lue lisää: www.transaktioanalyysi/johdantokurssi

Top