TIE ITSESI JOHTAMISEEN - kurssi


Tie itsesi johtamiseen - kurssi

Tie itsesi johtamiseen-kurssi on yhdeksän ryhmätapaamisen kokonaisuus, joka toteutetaan Helsingissä 2.2.2017 alkaen joka toinen torstai-ilta klo 18.00-20.00 kevään ajan. Kurssi perustuu transaktioanalyysin piiriin kuuluvaan Self-Reparenting teoriaan, jonka on kehittänyt Muriel James.

Kurssi-illat sisältävät teoriaa ja harjoituksia. Kurssi on koulutuksellinen prosessi, jonka aikana tarkastellaan henkilökohtaista kehitystä ja tapaa olla yhteydessä itseen, muihin ja ympäröivään maailmaan. 
 

Minkälainen johtaja sinussa elää: oletko kontrollifriikki ja piiskuri vai kannustaja, kehittäjä ja myötätuntoinen kuuntelija? Miten johdat itseäsi? Millainen vanhempi olet sisäiselle lapsellesi?

Jos nämä kysymykset herättivät kiinnostuksesi ja haluat tutkia ja oppia itsemyötätuntoa, kehittyä itsesi ja muiden johtajuudessa ja vanhemmuudessa, kurssi on sinua varten. 

Yhdeksän kurssi-illan aikana tullaan perehtymään aiheisiin kuten: 
 

- Itsetuntemus

- Vanhemmuus itselle ja muille

- Sisäisen lapsen tarpeet ja halut

- Myötätunnon ja itsemyötätunnon kehittäminen

- Voimavarat

- Itsensä johtaminen tavoitteellisesti

Viimeisellä kerralla juhlistetaan omanarvontunnetta, kykyä kohdella itseä ja muita kunnioittavasti ja uutta tietoisesti johdettua tasapainoisempaa elämää.

Hinta:  430€ (sis.alv) sisältää 9 ryhmätapaamista, kurssimateriaalin ja virvokkeet. Kurssi on mahdollista maksaa kerralla tai neljässä erässä kuun alussa. Kurssimaksu tai ensimmäinen maksuerä tulee suorittaa ennen kurssin alkua, tammikuun loppuun mennessä, maksutiedot toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksissa 20.1.2017 jälkeen kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan. 

Paikka: TA Instituutin tilat, Mannerheimintie 40 A 17, 00100 Helsinki

Kouluttajat:
Ritva Piiroinen, YTM, transaktioanalyytikko PTSTA-P, psykoterapeutti
Miira Matara, kuvataideterapeutti, sosionomi AMK

Ilmoittautuminen 20.1.2017 mennessä.
Lue lisää ja ilmoittaudu: http://transaktioanalyysi.wixsite.com/itsesijohtaminen

 

Top