TA koulutuksia syksyllä 2019


TA Instituutti järjestää syksyllä 2019 Transaktioanalyysin johdantokurssin TA101 25.-26.10.2019, transaktioanalyysin syventävä koulutusohjelma TA202 jatkuu kerran kuukaudessa 2 päivän moduuleina ja samoin CTA-tutkintoon tähtäävä koulutusryhmä jatkaa toimintaansa. Näihin kaikkiin voi hypätä mukaan.

Tervetuloa TA Instituutin  transaktioanalyysi koulutuksiin!.

Transaktioanalyysi auttaa ymmärtämään ihmisen kasvua ja kehitystä ja vuorovaikutusta. Se antaa helposti omaksuttavia välineitä kohti hyvinvointia. Transaktioanalyysi on sovellettavissa yksilön, ryhmien ja organisaatioiden tutkimiseen ja kehittämiseen. TA on samaan aikaan käytännöllinen ja helppotajuinen sekä syvällinen ja moniulotteinen. TA koulutukseen voi osallistua hyvin monenlaisella taustalla. Kurssille voi tulla kehittämään itseään tai hakemaan välineitä ammatillisiin tarpeisiin.

Jos et ole yhtään aiemmin tutustunut transaktioanalyysiin, sinun kannattaa aloittaa Transaktioanalyysin johdantokurssilla TA 101joka järjestetään seuraavan kerran 25.-26.10.2019  perjantai-lauantai klo 9.30-17.00 Helsingissä. Kurssi sisältää sekä teoriaa että harjoituksia, joissa TA:n välineitä sovelletaan kokemuksellisesti omaan elämään tai työmaailmaan. Kurssi sopii kaikille ihmisistä ja vuorovaikutuksesta kiinnostuneille ja erityisesti ihmissuhdetyötä tekeville. Lue lisää, mitä TA on ja  mitä aiemmin kurssin käyneet ovat kurssista todenneet: Kokemuksia TA 101 kurssista.

TA101 kurssi on virallinen transaktioanalyysin johdantokurssi. Kurssilta saatava todistus on pätevä ympäri maailman (https://eatanews.org/ta-training-2/#introductory)

Paikka: TA Instituutti, Mannerheimintie 40A17, 00100 Helsinki
Hinta: 400 € kaksipäiväinen koulutus. Sisältää alv 24%, kurssimateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit.
Peruutusehdot: Peruutuksista 11.10.2019 jälkeen peritään 1/2 kurssimaksusta, 18.10.2019 jälkeen koko kurssimaksu.

Transaktioanalyysi opintoja voi jatkaa syventävässä kaksivuotisessa koulutusohjelmassa, joka toimii nonstop periaatteella, eli missä vain koulutusohjelman vaiheessa voi koulutusryhmään liittyä mukaan ja kahden vuoden kuluttua on saanut sen koko oppimäärän. Koulutusohjelma tarjoaa TA-välineitä ammatilliseen kehittymiseen hyödynnettäväksi missä tahansa ihmissuhdetyössä. Koulutus auttaa myös henkilökohtaisessa kehittymisessä ja kasvussa. Täältä löydät aiemmin koulutusohjelman läpikäyneiden kokemuksia.  
Koulutusjaksot toteutetaan 8 kertaa vuodessa 2 päivän moduuleina. Koulutuspäiviin sisältyy teoriaopetusta, keskustelua, harjoituksia  ja työnohjausta.
Vuoden 2019 koulutusjaksot ovat:  6.-7.9.2019, 4.-5.10.2019, 22.-23.11.2019, 13.-14.12.2019. Vuoden 2020 alussa käynnistyy uusi kaksivuotinen jakso, jonka koulutuspäivät löytyvät  kotisivulta.
Hinta: 400 €/ 2 päivän koulutusjakso (sis.alv).

Jos TA202 koulutuksen jälkeen haluaa vielä jatkaa kouluttautumista transaktioanalyytikon virallista CTA eli Certified Transactional Analyst tutkintoa kohti, voi hakea CTA koulutusryhmään. Se sisältää kymmenen koulutuspäivää vuodessa sekä itsenäistä työskentelyä, kirjallisuuden, kirjallisen tutkinnon (ns. written exam) ja suulliseen tutkintoon (ns oral exam) valmistautumisen parissa. Tämä koulutusryhmä toimii myös nonstop periaatteella, eli milloin vain voi liittyä mukaan. Koulutuksen kesto on yksilöllinen, yleensä n. 2 vuotta,  päättyen EATA:n  järjestämään tutkintotilaisuuteen osallistumiseen. 

Kouluttajana toimii 
Ritva Piiroinen, transaktioanalyytikko CTA-p, transaktioanalyysin kouluttaja ja työnohjaaja PTSTA-p, psykoterapeutti, YTM.
Koulutusassistenttina toimii:
Miira Matara, kuvataideterapeutti, sosionomi.

Ilmoittaudu /ota yhteyttä:
info@transaktioanalyysi.fi 
p. 050 5623080.

www.transaktioanalyysi.fi

Instagram

Top