Transaktioanalyysin johdantokurssi TA101 7.2.-8.2.2020


Tervetuloa Transaktioanalyysin johdantokurssille eli TA101 kurssille Helsingissä 7.-8.2.2020.

Kaksipäiväinen kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään vuorovaikutusta ihmisten välillä, ihmisten kasvua sellaiseksi kuin he ovat, heidän elämisen mallejaan. Kurssilla opit niin omasta itsestäsi kuin yleensä ihmisistä. Itsetuntemuksesi lisääntyy ja voit myös löytää välineitä hyvinvointisi lisäämiseen.

Transaktioanalyysin välineitä voi soveltaa niin yksilöiden kuin ryhmien ja organisaatioiden tasolla. Kurssille voi osallistua niin henkilökohtaisista kuin ammatillisista tarpeista käsin. Transaktioanalyysin käyttöalue on laaja - ihmissuhdetaitoja ja ihmisen käyttäytymisen ymmärtämistä tarvitsemme kaikkialla, missä on kyse ihmisistä. Transaktioanalyysia on käytetty erilaisissa ihmissuhdeammateissa terveyden- ja sosiaalihuollon aloilla, opetuksen ja kasvatuksen tehtävissä, koulutuksen ja ohjaamisen kentällä ja myös johtamisen ja organisaatiokonsultoinnin aloilla.

Koulutuspäivien aikana käymme läpi TA:n teoriaa (esim. minätilojen rakenteellinen ja toiminnallinen malli, vuorovaikutuksen kuviot, elämänkäsikirjoitus, ihmissuhdepelit, draamakolmio, sivelyt, ajan jäsentäminen, sopimusten tekeminen), teemme harjoituksia ja keskustelemme ryhmässä luottamuksellisessa ilmapiirissä. 

Transaktioanalyysin johdantokurssin voi käydä ilman jatkosuunnitelmia, mutta se on myös edellytys Transaktioanalyysin syventävään koulutusohjelmaan (2 vuotta) osallistumiselle.

TA Instituutin koulutus on EATA:n  (European Association for Transactional Analysis) hyväksymä, samoin kuin  kouluttaja Ritva Piiroinen (transaktioanalyytikko PTSTA-P, psykoterapeutti, YTM). 

Lue TÄÄLTÄ aiemmin kurssille osallistuneiden kokemuksista.

Lue lisää Transaktioanalyysin johdantokurssista ja ilmoittaudu mukaan!

Paikka: TA Instituutti, Mannerheimintie 40 A 17, 00100 Helsinki.

OTA YHTEYTTÄ:

info@transaktioanalyysi.fi, p. 0505623080

 

Top